Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép A Los Vampiros együttes 2005 októberében alakult egy baráti társaságból, melyek közül hárman biológus hallgatók vagyunk (gitárok: Balczó Edina, Illés Zsolt, basszus gitár: Kalmár Attila) és egy végzett filozófus (Dob: Dobi László).Ekkor még feldolgozásokat játszottunk két énekes segítségével egy kicsi 3x3 méteres próbateremben, ahol a gitárok nem egyszer begerjedtek.
  Ez így ment egészen februárig, amikor is a két énekestől és a basszusgitárosunktól megváltunk, őt cserélte fel Ambach Ferdinánd nevezetű, szintén biológus évfolyamtársunk és egy kellő pillanatban sikerült átköltöznünk a szomszéd, lényegesen nagyobb próbaterembe. Mivel a két gitáros nem tudott dűlőre jutni abban, hogy milyen stílusban játszanak, ezért mind a ketten a sajátjukat vitték bele a zenébe, így a
spanyol dallamokat megkíséreltük a rock alapokkal ötvözni. Próbáljuk a zenénket színesíteni, így Magyar Ádám az egyik évfolyamtársunk dorombol, kongázik és egyéb hangszereken , illetve Szekrényes "Chegue" István  szájharmónikán játszik nálunk.